9 februari 2021

Accreditering aangevraagd

Cardiochirurgie -en anesthesie zijn disciplines in continue evolutie. De huidige accommodatie was dringend aan een opfrisbeurt toe. Vandaar de ingebruikname van een nieuwe locatie begin 2021: de ‘Cardio-Unit’. Naar aanleiding hiervan focust deze navormingsavond zich op de toelichting van enkele facetten van de hartheelkunde en cardio-anesthesie. Zowel pre-, per- als postoperatieve aspecten komen aan bod. Aansluitend is er een korte (virtuele) voorstelling van de nieuwe eenheid voorzien.

Programma:

 • Kleppathologie anno 2020: een multidisciplinair verhaal
  dr. Wim Vergauwen, dr. Willem Ranschaert
 • Niet elke acute thoracale pijn is een myocardinfarct
  dr. Marc Schepens
 • Cardioanesthesie : meer dan een narcose
  dr. Steven Cnudde
 • De hartlongmachine: Pensioen op 67
  mevr. Cassandra Becue (perfusioniste)
 • De evoluerende rol van de cardiovasculaire intensive care unit : van fast track tot complicaties
  dr. Kris Leleu

 

De unieke link en code die u nodig heeft om deel te nemen aan het webinar ontvangt u ten vroegste één dag voordien of de dag zelf. Een uur voor aanvang van het symposium krijgt u nog een reminder.

Na afloop van het symposium verwerkt de dienst Communicatie van het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV de gegevens van alle aanwezigheden om ze voor accreditatie door te geven aan het RIZIV en Pro-Q-kine.
Omdat de verwerking ervan enige tijd in beslag neemt, kan het even duren vooraleer de accreditatie in uw profiel verschijnt.

Vind hier de handleiding van de ZOOM Webinar

dr. Wim Vergauwen, dr. Willem Ranschaert, dr. Marc Schepens, dr. Steven Cnudde, mevr. Cassandra Becue (perfusioniste), dr. Kris Leleu

dr. Filip Van den Brande

Locatie

Webinar via ZOOM,
|

Max. deelnemers: 500

 

 

 

Samenvattend verslag

Deel via email